Safety en Security Monteur met een flexibele instelling!

 

Functieomschrijving
In verband met de groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Safety en Security Monteur. Ben je daarnaast ook nog eens flexibel ingesteld? Ideaal! Als Safety en Security Monteur bij BSS zorg jij voor het realiseren, installeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties. Daarbij ben je op de hoogte van de meest recente normen en wet- en regelgeving.

 

Een Safety en Security Monteur met power
Jij bent de topper die breed inzetbaar is, je bent technisch maar je kan ook goed samenwerken met andere partijen. Jij bent de oren en ogen op klantlocaties. Het werkgebied is met name in Zuid-Nederland, waarbij je werkzaam bent op diverse locaties. Verder draag je zorg voor de uitvoering van de beheerstaken en het tijdig melden van materiaalbehoefte. Je werkt hierbij erg zelfstandig en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Functie-eisen:

  • Je hebt een Mbo-opleiding Elektrotechniek afgerond. Niveau 3 of 4.
  • Een voorsprong als je kennis hebt van beveiligings- en/of brandmeldinstallaties; 
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring.

 

Over BSS
Best Safety Systems is gevestigd in Waalre. Vanuit deze plaats opereert het bedrijf in met name Zuid-Nederland. Inmiddels bestaat BSS 10 jaar, het leveren van goede en betrouwbare kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We denken graag mee met de klant waardoor we functionele, doordachte en toekomst bestendige oplossingen realiseren. Met andere woorden; méér dan een beveiligingsinstallateur!

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Door de diverse segmenten en projecten waar we aan werken, is geen dag hetzelfde bij BSS. Je komt terecht in een gedreven team van +/- 15 technische vakspecialisten, die op een informele manier samenwerken en integrale oplossingen voor de klanten bieden. Technisch werken we met de allernieuwste apparatuur en passen we de nieuwste technische ontwikkelingen toe. Hierbij geniet je ieder jaar van 25 vakantie- en maar liefst 13 adv dagen o.b.v. fulltime. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om je zowel op vakgebied als persoonlijk vlak te ontwikkelen!

 

Heb je interesse?
Heb jij de Power om ons vooruit te helpen, stuur ons dan snel een bericht. Wil je direct solliciteren? Stuur je gegevens naar info@bestsafetysystems.nl


Heb je nog vragen vooraf? Neem vrijblijvend contact op met ons via 0499 37 03 37 of info@bestsafetysystems.nl.
 

De koffie staat klaar!