Financieel Administratief Medewerker

Financieel administratief medewerker met oog voor details!

 

Functieomschrijving
In verband met de groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren administratief medewerker, ben je daarnaast ook nog eens financieel onderlegd? Ideaal! Als administratief medewerker bij BSS zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes is bijgewerkt. Jij zorgt ervoor dat alle benodigde gegevens compleet zijn. Vakkundig en met oog voor details!


Een administratief medewerker met power
Jij bent de topper die breed inzetbaar is, door de diverse werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Van administratie tot telefoon aannemen, maar ook een keer een boodschap doen vind jij geen probleem. Organiseren en plannen van alle werkzaamheden, zie jij als een uitdaging! Ondanks de diversiteit, houd jij overzicht. De functie is voor 28-32 uur per week.

Functie-eisen
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Je kunt makkelijk communiceren met alle betrokken partijen;
• Je bent een echte aanpakker, met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je werkt nauwkeurig en zelfstandig;
• Je hebt vaker met het systeem Syntess ATRIUM gewerkt;
• Je hebt minimaal 4 á 5 jaar ervaring.


Over BSS
Best Safety Systems is gevestigd in Waalre, wie had dat gedacht hé! Vanuit deze plaats opereert het bedrijf door heel Nederland. Inmiddels bestaat BSS 10 jaar, leveren van goede en betrouwbare kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We denken graag mee met de klant waardoor we functionele, doordachte en toekomst vaste oplossingen realiseren. Met andere woorden; méér dan een beveiligingsinstallateur!


Wat hebben wij jou te bieden?
Door de diverse segmenten en projecten waar we aan werken, is geen dag hetzelfde bij BSS. Je komt terecht in een gedreven team van +/- 15 technische vakspecialisten, die op een informele manier samenwerken. Als kers op de taart geniet je ieder jaar van 25 vakantie- en maar liefst 13 adv dagen o.b.v. fulltime. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om je zowel op vakgebied als persoonlijk vlak te ontwikkelen!


Heb je interesse?
Heb jij de Power om ons vooruit te helpen, stuur ons dan snel een bericht. Wil je direct solliciteren? Stuur je gegevens naar info@bestsafetysystems.nl

Heb je nog vragen vooraf? Neem vrijblijvend contact op met ons via 0499 37 03 37 of info@bestsafetysystems.nl.

 

De koffie staat klaar!