Service & onderhoud

24 uursservice
Wat voor type bedrijf u ook heeft, een elektrotechnische storing kan grote gevolgen hebben. Uw computers werken niet meer of uw productielijn staat stil. U kunt onze service-dienst in dit soort gevallen altijd bellen, ook als u buiten normale kantoortijden hulp nodig heeft: 0499-320180.

Kennis van de klant
Een groot deel van de klanten die een beroep op de storingsdienst doen, kennen we al. Vaak heeft een andere afdeling van Best Safety Systems BV er al een project uitgevoerd. Om snel service te kunnen verlenen in geval van storing wordt de nazorg na oplevering overgedragen aan de Servicedienst. Hierbij vindt een overdracht plaats van alle informatie rondom klant en project, zodat de monteurs volledig op de hoogte zijn van de situatie ter plekke.

In veel gevallen wordt er een onderhoudsovereenkomst afgesloten. 

Beheerder taken Brandmeldsystemen BMI

Uitbesteden beheer taken (OP) van uw Brandmeld systeem.

 

Door de beheerderstaken te delegeren en uit te besteden aan Best Saftey Systems BV kiest u voor Kwaliteit, Continuïteit en Betrouwbaarheid van de werkzaamheden. Daarnaast bent u ervan verzekerd zijn dat het beheer van uw brandmeld- of ontruimingsinstallatie geheel volgens de normen zal worden uitgevoerd door gekwalificeerd, ervaren en vakbekwaam personeel. Bijkomend voordeel is dat u niet wordt belast met de organisatie en uitvoering van de beheerderstaken, terwijl u wel als verantwoordelijke functionaris van alles op de hoogte bent. U kunt daardoor snel anticiperen op ongewenste situaties en vervolgens adequate maatregelen treffen.
Omdat Best Saftey Systems BV een gecertificeerd Branddetectie bedrijf en een BORG Beveiligingsbedrijf is zijn alle medewerkers en dus ook de beheerders in het bezit van een door de politie afgegeven actuele Verklaring van Betrouwbaarheid. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een geldig " BSS Legitimatiebewijs ", waarmee zij zich op verzoek kunnen legitimeren. U weet dus wie u in uw bedrijf haalt en komt dus niet voor verrassingen te staan. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar, omdat zij een brede kennis van zaken hebben doordat zij diverse opleidingen voor beveiliging en beveiligingstechniek met succes hebben afgerond.
U krijgt een team van minimaal twee vaste beheerders toegewezen, die volgens een samen met u opgesteld tijdschema en protocol de beheerderstaken in uw bedrijf, instelling of gebouw zullen uitvoeren. Voordelen hiervan zijn :
1.
U weet altijd welke beheerder de taken uitvoert
2.
Een constante kwaliteit van de uitvoering van de beheerderstaken
3.
De beheerders zijn op de hoogte van uw specifieke situatie
4.
Goede communicatie met de beheerders en het bedrijf
5.
Eenduidige en chronologische rapportage en verslaggeving
6.
De beheerders zijn in geval van wijzigingen of bijzonderheden snel en eenvoudig voor u te bereiken via ons kantoor     

Neem voor aanvullende informatie contact op via het contact formulier.