Safety & security

Beveiliging is een noodzakelijk kwaad. Maar dan wel één waar u zo min mogelijk last van wil hebben. Best Safety Systems vult uw beveiligingsvraagstukken in, van Advies tot Zekerheid.

Relaties of het nu gaat om particulieren of zakelijke klanten, waarderen het feit dat Best Safety Systems werkelijk objectief adviseert.

Doordat Best Safety Systems onafhankelijk is van leveranciers kan het vrij kiezen uit de beschikbare producten en zo voor u de best passende oplossing bieden.

Best Safety Systems is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Hierin schuilt de garantie dat Best Safety Systems voor u een betrouwbare partner is op het gebied van criminaliteitspreventie.

 

                     BORG en Beveiligingsklasse - ACV Beveiliging

 

Deko, Sinds 1974 het bedrijf voor al uw beveiligingszaken en ...

Camerasystemen (CCTV)

Camerasystemen hebben niet alleen een registrerende functie, maar ook een preventieve: wie beseft dat hij gefilmd wordt, zal zich minder snel misdragen. Camera’s bieden veel mogelijkheden bij toegangscontrole en bewaking. Het ontwerpen van een goed camera-observatiesysteem is specialistenwerk. U wilt de juiste beelden opnemen, u wilt gemakkelijk beelden terug kunnen vinden. Wij hebben veel ervaring met complexe systemen, vraagt u ons eens om advies.

 

Beveiliging woningen

U wilt graag veilig wonen. Maar u wilt ook comfortabel leven en niet voortdurend met uw beveiliging rekening houden. Uw terrein en uw huis moeten leefbaar blijven. Best Safety Systems BV denkt graag met u mee over de beveiliging van uw huis. We maken een samen een plan: wat wilt u beveiligd hebben, welke beperkingen kunt u accepteren, welke niet. Leefbaarheid en veiligheid gaan hier samen!
                           

Senioren

ZORG TOTAAL;

een personen Alarmeringssysteem voor hulpbehoevende mensen.

In de woning:
Zorg totaal, is een P.A.S. ( personen Alarmeringssysteem) in huis voor een optimale veiligheid. Door eenvoudig een knop in te drukken ( Pols/halszender) wordt er een duidelijke tweeweg full duplex spreek- en luistercommunicatie tot stand gebracht.

Met losse Dect units kan vanaf verschillende locaties in de woning zoals de slaapkamer, toilet en de badkamer ten alle tijde een noodoproep worden gedaan, de hulpbehoevende kan dan direct vanaf deze locatie spreken met een hulpverlener.

Buiten de woning:

Zorg Totaal is standaard uitgerust met een mobiele GPS/ GSM.3G module welke met één druk op de knop, direct een spreek-luisterverbinding tot stand brengt naar een zorgmeldkamer of naar een persoonlijk direct contact, er is dan direct een spreek-luisterverbinding met een hulpverlener of eventueel een familielid.

Zorg Totaal kan dan direct de locatie van de hulpbehoevende via GPS-Google Maps doorgeven zodat direct op 3 meter precies bekend is waar een hulpbehoevende zich bevindt en kan worden waargenomen vanwaar een oproep werd gedaan. ( hulp is dan direct onderweg)

Het systeem kan communiceren naar zorgmeldkamers en naar persoonlijke contacten. Mobile Pers is standaard uitgerust met een analoge PSTN module, een GPS/GSM 3G module en een LAN Module.

Aanwezigheid detectie:

Indien gewenst detecteert Zorg Totaal menselijke bewegingen in huis.
Als er bij bepaalde tijdsinstellingen geen beweging wordt waargenomen, geeft Zorg Totaal een melding naar een zorgmeldkamer en/of een persoonlijk contact. Deze dagelijkse controle maakt het mogelijk een hulpverlener te sturen zonder dat de hulpbehoevende hiervoor een noodoproep heeft gedaan.

Inbraak & brand beveiliging:

Zorg Totaal maakt het tevens mogelijk de woning te beveiligen tegen inbrekers, het is zeer eenvoudig het systeem uit te breiden met inbraak detectoren zoals Infraroodmelders en magneetcontacten, ook kunnen optische rookmelders op het systeem worden aangesloten.
De bediening is zeer eenvoudig en afgestemd op hulpbehoevende.
Alarmmeldingen kunnen worden doorgemeld naar een P.A.C. ( particuliere Alarm centrale).

Met Zorg Totaal staat een hulpbehoevende, IN en BUITEN de woning er nooit meer alleen voor!

vraag hier uw informatie aan.
    

Inbraakbeveiliging zakelijke panden

Inbraakbeveiliging begint met de vraag “Waar zou een inbreker voor komen?”. Uw antwoord geeft aan waar de nadruk van uw inbraakbeveiligingssysteem moet liggen. Bouwkundige aanpassingen zijn natuurlijk een eerste barrière, zoals raam- en deurkozijnen die voorzien zijn van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Een bijzondere maatregel is ook de mistgenerator.

Een inbraaksignaleringssysteem vormt vaak een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige maatregelen. Zo’n installatie bestaat uit een centrale waarop een aantal detectoren is aangesloten Als één van de detectoren een (poging tot) inbraak signaleert, wordt er een alarmsignaal doorgestuurd naar een Particulieren Alarmcentrale (PAC). Zij ondernemen dan actie. Wij zijn een erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goed inbraaksignaleringssysteem. We brengen uw situatie in kaart en luisteren naar uw wensen. U krijgt dan een advies op maat.

Als alle benodigde preventiemaatregelen zijn uitgevoerd, ontvangt u een kwaliteitsdocument in de vorm van een BORG Certificaat of Borg Opleveringsbewijs. U weet dan zeker dat voldaan is aan de kwaliteitseisen die de overheid en verzekeraars stellen aan de beveiligingsmaatregelen.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten!


  

 

SUBSIDIE VOOR BEDRIJVEN

Is uw bedrijf of organisatie goed beveiligd tegen criminaliteit en vandalisme? Wilt u extra
beveiligingsmaatregelen treffen? Dit kost vaak veel tijd en geld.
Het ministerie van Veiligheid en Justitie erkent dit probleem en heeft daarom
de subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) in het leven geroepen.

       Klik op het logo om direct de subsidie te regelen
 

Toegangscontrole en tijdregistratie

Toegangscontrole wordt meer en meer gebruikt voor het autoriseren van personen. U wilt zich beschermen tegen lieden met kwade bedoelingen, maar u wilt tegelijkertijd gastvrij zijn voor uw medewerkers en uw klanten. Er zijn veel verschillende technieken voor toegangscontrole, uw keus is afhankelijk van tal van factoren. Wij adviseren u graag.


  
 


        

Terreinbeveiliging

Voor een goede beveiliging van uw pand en inventaris is het van belang om ongewenste gasten al te signaleren voordat ze een poging doen om binnen te komen. Er bestaan diverse technieken die hierbij kunnen helpen

Subsidie beveiliging voor kleine bedrijven

De nieuwe regeling subsidie voor kleine bedrijven is aktief.

Zie hiervoor www.hoeveiligisuwzaak.nl/vkb/

Maximale subsidie na scan van € 1000,-- is mogelijk.

Scan wordt gratis uitgevoerd.